maanantai 17. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen on katettu

Pääsiäisenä on syöty taas yhdessä läheisten kanssa. Montaa meitä ei tänä vuonna ollut, mutta todella mukavaa oli. Kattaus syntyi minun ja tyttöjen yhteistyönä. Näin meidänkin pöydästä löytyi nuo trendikkäät pupunkorvaservetit, joissa oli Mignon-munat kätkettyinä. Bataattiranskalaiset olivat helppotekoisia ja herkullisia. Kanaa tarjottiin mango- ja persikkapediltä; kylmä kastike niille syntyi kermaviilistä. banaanista, suolapähkinöistä ja currysta. Rahkainen jälkkäri terästettiin tyrnimehulla. Kahvin kanssa tarjottiin raikasta pajunkissakakkua.

Huomaa miten pikkunarsissit on pesty mullasta ja istutettu Kastehelmi-kynttilälyhtyihin. Arabian pupuperhe kaivettiin taas esiin ja pikkuhyllykössä tuoksuu keltainen hyasintti.

















2 kommenttia:

  1. Näyttää kauniilta ja herkulliselta taas kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeva.
      Nyt on kyllä tullut herkuteltua.
      Huomenna palataan takaisin ruotuun.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.